Spolupráca severských štátov v oblasti obrany v rámci NORDEFCO - Ročkár, Matej (Univerzita Karlova, Fakulta sociálních věd, 2020)
Department of German and Austrian Studies Katedra německých a rakouských studií Faculty of Social Sciences Fakulta sociálních věd