Očekávání a motivace pracovníků v domově pro seniory - Kořínek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zaměřuje na motivace sociálních pracovníků v domově pro seniory. Cílem této práce je zjistit a rozpoznat jednotlivé druhy motivace a určit, které mají největší vliv na pracovníky a jak je sami vnímají. Práce je založena na terénním výzkumu prováděného v domově pro seniory v Trutnově. Výsledky výzkumu jsou založené na zúčastněném pozorování a pořízených rozhovorů. The thesis is focused on motivation of social workers in home for the elderly people. The aim of this thesis is to identify and recognize different types of motivation and determine which have the greatest impact on workers and how they perceive themselves. The thesis is based on field research conducted in home for the elderly people in Trutnov. The survey results are based on observations and the recorded conversations. Katedra sociálních věd Student představil svou BP, byly přečteny oba posudky, student reagoval na dotazy přísedících. Dokončená práce s úspěšnou obhajobou