Web aplikacija za objavu i prijavu na honorarne poslove - Živković, Ivan (Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Zavod za računalno inženjerstvo i automatiku. Katedra za računalno inženjerstvo., 2019)
U ovom završnom radu izrađena je web aplikacija za objavu i prijavu na honorarne poslove. Korisnici se mogu registrirati i izraditi korisničke profile te se isti mogu uređivati i brisati. Korisnici imaju mogućnosti objava oglasa za posao te uređivanje i brisanje istih a i sami mogu pretraživati i filtrirati poslove te se mogu prijaviti na tuđe poslove pri čemu su poslodavci obaviješteni e-poštom. Kao poslodavci, korisnici imaju mogućnosti pregleda svih prijava na njihove poslove te opcije prihvaćanja ili odbijanja prijava pri čemu su potencijali kandidati obaviješteni e-poštom. Kao korisnici koji su se prijavili na poslove, imaju uvid u svoje prijave te njihov status. Iste prijave mogu i otkazati. Nakon odrađenog posla, korisnici se mogu međusobno ocijeniti u smislu da poslodavci ocjenjuju korisnike koji su radili na poslu i obrnuto. Korisnici se međusobno mogu pratiti i prestati pratiti te mogu pregledavati tuđe profile i objave. Isto tako imaju uvid koga prate i tko njih prati. Korisnici se mogu kontaktirati putem forme na njihovim profilnim stranicama. Također postoji mogućnost objave komentara na objavama i poslovima te mogućnosti sviđanja istih. U teorijskom dijelu rada opisane su korištene, struktura projekta, korisnička sučelja i programsko rješenje aplikacije. U praktičnom dijelu rada je izrađena funkcionalna web aplikacija korištenjem web tehnologija koje su i opisane. In this thesis, web application for publishing and applying to freelance jobs was created. Users can register and create their user profiles which can be edited and deleted. Users have the possibilities of publishing job ads which can be edited and deleted while they can also search and filter other user's jobs and apply to them in which case employers are notified by e-mail. As employers, users can check all the job applications for their job ads and have options of accepting or rejecting them in which case the potential candidates are notified by e-mail. As users which have applied to job ads, users have access to their job ...