Važnost informacije u procesu donošenja poslovnih odluka - Milošević, Damir (Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Ekonomski fakultet u Osijeku. Katedra za kvanititavne metode i upravljanje., 2016)
Tijekom ovoga završnog rada fokus će biti na informacijama u procesu donošenja poslovnih odluka. Kako bi se moglo dublje uči u samu raspravu, ali i tematiku ovoga rada, ponajprije će biti potrebno definirati sami pojam informacije. Nakon toga, prijeći će se na oblike informacija, gdje će se svaki od navedenih oblika dodatno detaljnije definirati. Ono što je ključno u ovome radu je pokazati na koje načine upravo informacije mogu utjecati na donošenje poslovnih odluka, a posebno onih koji će to poslovanje poboljšati. Također, fokusirati će se i na informacijama koje su pravodobne i točne, te sve one na temelju kojih se mogu donijeti kvalitetne i efikasne poslovne odluke.