Desarrollo de aplicación móvil con React-native: Viking Camp - Jiménez Hontanilla, Pedro (Universitat Oberta de Catalunya (UOC), 2019)
Desarrollo de una app móvil para personas que viajen o tengan pensado realizar un viaje a Islandia. La aplicación móvil provee una lista de localizaciones (campings, hoteles, restaurantes, servicios públicos, hospitales, etc.) geolocalizados en un mapa facilitando al usuario de la aplicación poder tener a su alcance todos los servicios y poder conocer a que distancia de ellos se encuentra. Vikingcamp is a mobile app for people travelling or planning a trip to Iceland. The mobile app will provide a list of locations (campsites, hotels, restaurants, public services, hospitals, etc.) geolocated on a map, helping the users to find the services close them. Desenvolupament d'una app mòbil per a persones que viatgin o tinguin pensat fer un viatge a Islàndia. L'aplicació mòbil proveeix una llista de localitzacions (càmpings, hotels, restaurants, serveis públics, hospitals, etc .) geolocalitzats en un mapa facilitant a l'usuari de l'aplicació poder tenir al seu abast tots els serveis i poder conèixer a quina distància d'ells, es troba.