Animirana uvodna špica - Petrovčić, Tin (Sveučilište Sjever. Sveučilišni centar Koprivnica. Odjel za umjetničke studije., 2022)
Završni rad je originalno autorsko djelo. Sama priča govori o tome kako Jack dobije moći od boga Persubusa na način da se slučajno kao dječak popikne i padne, nabadajući se na jednu od Persubusovih kosti, nakon čega odraste u laboratoriju gdje mu pomažu doktori da otkrije sam samoga sebe te kako kontrolirati svoju novu moć. Nakon par godina upoznaje se s Alice, koja mu je bila i ostala čuvarica. Na ovom dijelu priče postavljena je navedena uvodna špica. Kroz kreativni proces napravljeni su storyboardovi, animatici, dizajn likova, odabir pjesme, nakon čega je napravljena sama animacija. Kroz animaciju korištene su boje kao oblik medija, alat da prikaže kakvo je ponašanje nekog lika, koju on ulogu igra u priči itd. Ritam i kamera prikazuju kako se priča događa u samom serijalu. Postoje dijelovi koji su ozbiljniji i više fokusirani na jednog lika, a pojavljuje se također i odnos njih dvoje, njihov karakter, ili sami odnos između jednog i drugog. Cijela animacija osvještava da je u pitanju priča s akcijom, komedijom i dramom.