Vrlo uskoprolazni viličari-stanje i trendovi - Balažinec, Kristinka (Sveučilište Sjever. Sveučilišni centar Varaždin. Odjel za tehničku i gospodarsku logistiku., 2015)
U završnom radu obraditi će se teme vezane uz primjenu vrlo uskoprolaznih viličara u logistici i skladištu. Kratko su opisani sami viličari, povijest viličara te podjela viličara i posebno podjela viličara prema širini prolaza u koju spadaju VNA viličari te primjena tih viličara na konkretnim primjerima. Također će biti opisane tvrtke koje su poznate u svijetu u proizvodnji vrlo uskoprolaznih (VNA) viličara.