Prikaz i analiza skladišnog sustava poduzeća Ligo grupa d.o.o. - Lazić, Jasmina (Sveučilište Sjever. Sveučilišni centar Varaždin. Odjel za tehničku i gospodarsku logistiku., 2016)
U završnom radu obraditi će se tema vezana uz prikaz skladišnog sustava i skladišnog procesa poduzeća Ligo grupa d.o.o. Kratko je opisan sastav poduzeća i njegov proizvodni program. Također će biti detaljno opisano skladište gotovih proizvoda te sami skladišni proces u poduzeću i biti će prikazana analiza skladišta gotovih proizvoda koja je sastav imenovanog poduzeća.