Uvedba novega informacijskega sistema v podjetju TIPS d.o.o. - Božičnik, David ([D. Božičnik], 2016)
Dandanes so uspešna podjetja primorana k hitrim prilagoditvam na trgu, saj so razmere zelo nepredvidljive. Nepogrešljivo orodje pri tem pa je celovit tehnično-poslovni informacijski sistem, ki omogoča pretok informacij in podatkov. Konkurenčnost med podjetji je velika, zato ima izbira pravega informacijskega sistema velik pomen. Prav tako je potrebno dati velik pomen ustrezni uvedbi in pa sami integraciji sistema z drugimi. Z uspešno uvedbo novega tehnično-poslovnega informacijskega sistema je podjetje Tips d.o.o. postalo veliko bolj konkurenčno ostalim podjetjem. Nowadays prosperous enterprises are obliged to make rapid adjustments on the market due to the unpredictable circumstances, where a complete technical business informational system, which enables the flow of information and data, is an indispensable instrument. A competitiveness among enterprises is high, therefore the selection of proper informational system is of great significance. It is also very important to emphasize a suitable initiation and the sole integration to other systems. The corporation Tips d.o.o. has become much more competitive to other enterprises because of the successful initiation of new technical business informational system.