PREGLED REŠITEV ZA IZDELAVO NAPREDNIH PREDSTAVITEV - Hamler, Tine (T. Hamler, 2016)
Diplomsko delo vsebuje pregled ter primerjalno analizo izbranih rešitev za izdelavo naprednih predstavitev. V prvem in drugem poglavju smo na kratko predstavili trende podajanja predstavitev in opisali osnovne vizualne elemente, ki jih pri tem uporabljamo. V nadaljevanju smo se posvetili predstavitvi rešitev za izdelavo naprednih predstavitev in najbolj obetavne podrobneje analizirali. V okviru tega dela smo definirali tudi kriterije, s pomočjo katerih smo izvedli primerjalno analizo. V praksi smo izdelali testno napredno predstavitev in na ta način sami preizkusili ves nabor izbranih rešitve. V zaključku smo potrdili oz. ovrgli podane hipoteze in obrazložili dobljene rezultate primerjalne analize. The diploma thesis presents an overview and a comparative analysis of solutions for the advanced presentation development. The first chapter of the thesis describes latest presentation trends and gives a brief overview of visuals elements that are commonly used while developing advance presentations. The second chapter of the thesis focuses on solutions for advanced presentation development and includes a review and a comparative analysis of the few most promising solutions based on the predefined criteria. In the third part of the thesis we have developed a sample presentation in order to test the solutions introduced in the previous chapter. In the closing part of the thesis we have verify the hypothesis and summarize the analysis results.