Vzdrževanje toplotne postaje - Krivec, David (D. Krivec, 2013)
V diplomskem delu je opisan in predstavljen proces ogrevanja na biomaso v podjetju Terme Olimia d.d. Zaradi popolne avtomatizacije sistema je proces zelo zanesljiv, vendar potrebuje vsakodnevno kontrolo in vzdrževanje. Ker ima podjetje svojo vzdrževalno skupino, bodo večino vzdrževalnih opravil opravljali sami. Proces in vse izvršilne elemente bom preučil ter poiskal kritična mesta sistema. Rezultat naloge so podani preventivni ukrepi ter vzdrževalna opravila, ki pripomorejo k zmanjšanju kritičnosti sistema. maintenance, preventive maintenance, FMEA analysis, critical points, system