VZPOSTAVITEV INTERNETNEGA TV KANALA - Urbanc, Aljaž (2010)
Informacijska tehnologija je že toliko napredovala, da lahko že sami vzpostavimo internetni TV kanal. Problem se pojavi, ker je IPTV storitev še dokaj nova in kdor bi se lotil tega projekta, bo za začetek oddajanja programa potreboval prave informacije ter zagotovljen vir dohodka, s katerim lahko pokriješ stroške delovanja oz. oddajanja programa. Information technology has progressed so much that we can establish our own online TV channel. The problem arises because the IPTV service is fairly new and who would tackle this project, it needs the right information to start broadcasting the program. It is also necessary to provide a source of income with which you can cover the costs of operating or broadcasting.