ODNOSI Z JAVNOSTMI V NEPROFITNIH ORGANIZACIJAH, PRIMER KLUB ŠTUDENTOV KRANJ - Barle, Katja (2009)
Diplomsko delo je razdeljeno na dva dela, in sicer zaokrožen teoretičen del, kjer predstavimo vse definicije odnosov z javnostmi in delovanje odnosov z javnostmi v neprofitnih organizacijah. Drugi del je raziskovalni del, kjer predstavimo delovanje neprofitne organizacije Kluba študentov Kranj v odnosu z javnostmi, nato še izvedemo anketo o sami prepoznavnosti organizacije. My diploma is divided into two parts: firstly theoretical part where all the definitions of public relations and public relations in non-profit organizations are described. The second part is the research part of the diploma, where on the example of non - profit organization Klub študentov Kranj, is made a query, how recognizable are they.