Ikimuistoinen oikeus : tutkimus Lapin alkuperäisistä maa- ja vesioikeuksista - Joona, Juha (fi=Lapin yliopisto|en=University of Lapland|, 2024)
Tämä on uudelleenjulkaisu vuonna 2019 painettuna julkaistusta väitöskirjasta (ISBN 978-952-337-137-8).