Lapin lintureitit / Bird Routes in Lapland - Jokimäki, Jukka (fi=Lapin yliopisto|en=University of Lapland|, 2015)
Lapin lintureitit opastavat käyttäjän lintumatkailullisesti mielenkiintoisille kohteille, joissa esiintyy monipuolinen ja arvokas linnusto joko muutto- tai pesimäaikana. acceptedVersion