Sivistys puolustaa ihmisyyttä kriiseissä ja murroksissa - Hyrkkö, Sakari (Aikuiskasvatus, 2024)
Aikaamme sävyttävät monimutkaiset kriisit sekä syvenevä teknologinen, taloudellinen ja sosiaalinen murros. Millaista ymmärrystä ja millaisia ratkaisuja aikuiskasvatus voi tarjota polttaviin haasteisiin? Aikuiskasvatuksen tutkimuspäivien järjestelyryhmään kuuluvat Sami Paavola ja Liubov Vetoshkina vastaavat.