Nato-jäsenyys olisi eettisesti väärin - Wallgren, Thomas (Suomen rauhantutkimusyhdistys, 2024)
Vastine Sami Pihlströmin Kosmopolis-lehdessä 2/2022 julkaistuun keskustelupuheenvuoroon Suomen Nato-jäsenyydestä. Non peer reviewed