Kohdekuvaus. TUU-13-194: Kätkikielas (Utsjoki). Liite julkaisuun Valtakunnallisesti arvokkaat tuuli- ja rantakerrostumat. Suomen ympäristö 32/2011. (Ympäristöministeriö, 2014)
Kätkikielas, Utsjoki. Tietokantatunnus: TUU-13-194. Arvoluokka 3. Muodostuma: Tuulikerrostuma. Pinta-ala: 212,2 ha Korkeus 446 m mpy. Karttalehti: 3915-04. Alueen suhteellinen korkeus: 121 m. Muodon suhteellinen korkeus: 121 m. Sijainti: Kätkikielaan muodostuma sijaitsee Utsjoen lounaisosassa, Karigasniemeltä 20 km itäkoilliseen, Luomusjärvien itäpuolella