Kohdekuvaus: TUU-13-185: Tihkketšohkka (Enontekiö). Liite julkaisuun Valtakunnallisesti arvokkaat tuuli- ja rantakerrostumat. Suomen ympäristö 32/2011 (Ympäristöministeriö, 2014)
Tihkkettsohkka. Enontekiö Tietokantatunnus: TUU-13-138. Arvoluokka 4. Muodostuma:Tuulikerrostuma Pinta-ala: 98,4 m. Korkeus: 516 m mpy. Karttalehti: 2814.12 Alueen suhteellinen korkeus. 41 m. Muodon suhteellinen korkeus: 3 m. Sijainti:Muodostuma sijaitsee Enontekiön koillisosassa, Näkkälästä n. 25 kilometriä koilliseen, Pöyrisjärven pohjoispuolella