Kohdekuvaus: TUU-13-022: Pasmarova (Enontekiö). Liite julkaisuun Valtakunnallisesti arvokkaat tuuli- ja rantakerrostumat. Suomen ympäristö 32/2011 (Ympäristöministeriö, 2014)
Pasmarova Enontekiö Tietokantatunnus: TUU-13-022 Arvoluokka: 4 Muodostuma: Tuulikerrostuma Pinta-ala: 274,1 ha Korkeus: 336 m mpy. Karttalehti: 2831.04 Alueen suhteellinen korkeus: 34 m Muodon suhteellinen korkeus: 4 m Sijainti: Pasmarova sijaitsee Enontekiön itäosassa, noin kolme kilometriä Peltovuomasta itään