Kohdekuvaus: TUU-13-004: Ahvenjärvenkangas (Enontekiö). Liite julkaisuun Valtakunnallisesti arvokkaat tuuli- ja rantakerrostumat. Suomen ympäristö 32/2011 (Ympäristöministeriö, 2014)
Ahvenjärvenkangas Enontekiö Tietokantatunnus: TUU-13-004 Arvoluokka: 3 Muodostuma: Tuulikerrostuma Pinta-ala: 322,6 ha Korkeus: 276 m mpy. Karttalehti: 2742.02 Alueen suhteellinen korkeus: 22 m Muodon suhteellinen korkeus: 8 m Sijainti: Muodostuma sijaitsee Enontekiön kunnan kaakkoisosassa, Raattamasta noin 6 kilometriä luoteeseen