Kohdekuvaus: TUU-13-012: Näätämaa (Enontekiö). Liite julkaisuun Valtakunnallisesti arvokkaat tuuli- ja rantakerrostumat. Suomen ympäristö 32/2011 (Ympäristöministeriö, 2014)
Näätämaa Enontekiö Tietokantatunnus: TUU-13-012 Arvoluokka: 4 Muodostuma: Tuulikerrostuma Pinta-ala: 42,3 ha Korkeus: 355 m mpy. Karttalehti: 1833,06 Alueen suhteellinen korkeus: 20 m Muodon suhteellinen korkeus: 7 m Sijainti: Muodostuma sijaitsee Enontekilön länsiosassa, noin kuusi kilometriä Karesuvannosta luoteeseen