Kohdekuvaus: TUU-13-005: Karhakkamaa (Enontekiö). Liite julkaisuun Valtakunnallisesti arvokkaat tuuli- ja rantakerrostumat. Suomen ympäristö 32/2011 (Ympäristöministeriö, 2014)
Karhakkamaa Enontekiö Tietokantatunnus: TUU-13-005 Arvoluokka: 4 Muodostuma: Tuulikerrostuma Pinta-ala: 704,7 ha Korkeus: 316 m mpy Karttalehti: 2831.01 Alueen suhteellinen korkeus: 46 m Muodon suhteellinen korkeus: 8 m Sijainti: Muodostuma sijaitsee Enontekiön kunnan kaakkoisosassa, Ketomellan itä- ja pohjoispuolella