Kohdekuvaus: MOR-Y13-147: Kenttälammen kumpumoreeni (Kemijärvi). Liite julkaisuun Valtakunnallisesti arvokkaat moreenimuodostumat. Suomen ympäristö 14/2007 (Ympäristöministeriö, 2014)
Kenttälammen kumpumoreenialue Kemijärvi Tietokantatunnus: MOR-Y13-147 Muodostumatyyppi: Kumpumoreeni Arvoluokka: 4 Karttalehti: 3632.05 Alueen pinta-ala: 114,8 ha Korkeus: 178 m mpy. Alueen suhteellinen korkeus: 28 m Muodon suhteellinen korkeus: 8 m Moreenimuodostuman sijainti: Kenttälammen kumpumoreenialue sijaitsee Kemijärvellä Alakylässä, noin 7 km Oilunganniemeltä pohjoiseen