Morfosyntaksijärjestelmä ja sen funktiot hantinkielisissä kertovissa diskursseissa informaatiokuljetuksen näkökulmasta - Sosa, Sachiko (Virittäjä, 2020)
Sachiko Sosan suomalais-ugrilaisen kielentutkimuksen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Helsingin yliopistossa keskiviikkona 31. toukokuuta 2017. Vastaväittäjänä toimi filosofian tohtori Márta Csepregi Loránd Eötvösin yliopistosta ja kustoksena professori (ma.) Rigina Ajanki. Sachiko Sosa: Function of morphosyntactic alternations, and information flow in Surgut Khanty discourse. Helsinki: Helsingin yliopisto Väitöskirja on luettavissa osoitteessa: https://helda.helsinki.fi/handle/10138/183285 Non peer reviewed