Notiser ur Sällskapets pro Fauna et Flora Fennica förhandlingar (Societas pro fauna et flora Fennica, 2009)
Flora Kareliae Onegensis. 1 / Norrlin, J. P. -- Anteckningar till Norra Tavastlands Flora / V. F. Brotherus -- Symbols ad Mycologiam fennicam, II / P. A. Karsten -- Berättelse i anledning af en till Torneå Lappmark verkställd naturhistorisk resa / J. P. Norrlin -- Öfversikt av Torneå (Muonio) och angränsande delar af Kemi Lappmarkers mossor och lafvar / J. P. Norrlin -- Manipulus muscorum secundus / S. O. Lindberg