Atlas minor sive geographia compendiosa, qua orbis terrarum per paucas attamen novissimas tabulas ostenditur : cum condrusii et aliis regionibus adjacentibus, cum privil:Ordin:General:Belgii Foederati / Orbis Terrarum Nova Accuratissima Tabula (Universitäts- und Landesbibliothek, 1698)
Auctore Nicolao Visscher. N. P. Berchem invent. J. de Visscher sculpsit Erdkt. in zwei Hemisphären. - Bildrahmen mit allegorischen Darstellungen: Die 4 Elemente der griechischen Mythologie; Feuer, Luft, Erde und Wasser (Pluto, Zeus, Demeter u. Poseidon) - Mit 2 Nebenkt.: Polus Arcticus. Polus Antarcticus. Koeman III, Vis 19