A farkas (Canis lupus LINNAEUS, 1758.) evolúciója a Kárpát-medencében - Nánási, Viktória (2009)
A farkas (Canis lupus LINNAEUS, 1758.) evolúciója a Kárpát-medencében, a Canis lupus és a Canis spelaeus összehasonlítása. gj Biológia tanár régi képzés