Prosessering og tolkning av refleksjonsseismiske data fra Van Mijenfjorden, Svalbard - Nådland, Randi (The University of Bergen, 2014)
Grunnlaget for denne oppgaven er elleve multikanals seismiske linjer fra Van Mijenfjorden som ble samlet inn under SVALEX i 2012 og 2013. Oppgaven er todelt og tar først for seg prosesseringsarbeidet av dataene. Her er spesielt fjerning av havbunnsmultipler vektlagt. Grovtolkning av profilene utgjør den andre delen av oppgaven. Identifisering av seismiske enheter og storskala strukturer samt korrelering med et allerede definert seismostratigrafisk rammeverk er her vektlagt. Master i Geovitenskap MAMN-GEOV GEOV399