Bruken av georadar som metode innanfor kvartærgeologiske studiar og undersøking av torvområde, Æråsdalen, Andøya - Thorkildsen, Odd Inge Hesjedal (The University of Bergen, 2010)
Master i naturgeografi GEO350 MASV-GEOG