Undervisning i barne- og ungdomspsykiatri i medisinstudiet. En sammenligning mellom universitetene i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø - Sørensen, Eli (Program for læringsforskning, Universitetet i Bergen, 2004)
Eli Sørensen (Det medisinske fakultet) har gjort en sammenligning mellom universitetene i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø når det gjelder undervisning i barne- og ungdomspsykiatri i medisinstudiet. Hun finner at det er en påfallende forskjell mellom hvor stor plass fagområdet får ved NTNU og UiO på den ene siden (mest) og UiB og UiT på den andre siden (minst), og hun drøfter hva årsakene til forskjellene kan være.