Konstruksjon av norske hesterasar – Korleis dølahesten, fjordhesten og nordlandshest/lyngshest vart til - Fykse, Sjur Tarjei (The University of Bergen, 2020)
Historie mastergradsoppgåve MAHF-HIS MAHF-LÆHR HIS350