Grenseoverskridende utfordringer - En casestudie av asylkrisen i Sør-Varanger høsten 2015 - Alvik, Trym Erik Omberg (The University of Bergen, 2020)
Masteroppgave i administrasjon og organisasjonsvitenskap AORG350 MASV-AORG