Ulike administreringsmetoder for DNA-vaksine rettet mot lakselus (Lepeophtheirus salmonis) hos atlantisk laks (Salmo salar) - Høyvik, Ann Katrin Skiftesvik (The University of Bergen, 2024)
Masteroppgave i fiskehelse FISK399 MAMN-FISK