Hekseprosessene i Norge med fokus på lovgivning om tortur og vitner på 1600-tallet - Elvenes, Benedicte Sofie (The University of Bergen, 2022)
I denne oppgaven blir et utvalg av dommer fra Finnmark og Vestlandet fra 1592 til 1663 analysert for å undersøke om det foreligger ulikheter i tilknytning til anvendelsen av lovgivingen om tortur og vitner. Masteroppgave JUS399 MAJUR MAJUR-2