«Nu växer staden med amerikansk fart» – Settlerkolonialisme i Sør-Varanger fram til andre verdenskrig - Oftedal, Kristian Nessa (The University of Bergen, 2022)
Historie mastergradsoppgave HIS350 MAHF-LÆHR MAHF-HIS