Àguila reial, Águila real (VER0000223) - José Mª Benedito
Golden eagle (Anglès), Aigle royal (Francès), Steinadler (Alemany) Gabinet de Vertebrats (Departament de Zoologia), Facultat de Ciències Biològiques (Campus de Burjassot), C/ Doctor Moliner, s/n, Bloque B. 5é plant, Burjassot (Valencia). Armari: 6-1 Valencia Macho Adulto