Àguila reial, Águila real (VER0000221) - Escrihuela/05/63
Golden eagle (Anglès), Aigle royal (Francès), Steinadler (Alemany) Gabinet de Vertebrats (Departament de Zoologia), Facultat de Ciències Biològiques (Campus de Burjassot), C/ Doctor Moliner, s/n, Bloque B. 5é plant, Burjassot (Valencia). Armari: 3-1 Valencia 13 Hembra Juvenil