Refleksjoner rundt det kuratoriske arbeidet med utstillingen Rávdnji - Ragazzi, Rossella; Nango, Joar (Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag, 2025)
Denne teksten belyser hvordan vi har arbeidet med museumsutstillingen Rávdnji – den strie straumen. Samiske spor i Tromsøområdet. Vi ser nærmere på rammene som var veiledende for den kollektive, faglige innsatsen og bakgrunnen for de kunstneriske ambisjonene med utstillingen.