Stábba og Sieidigeađge. To offersteder i Tromsøområdet - Storm, Dikka (Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag, 2025)
I Tromsø finner vi sieiddit, offersteder, som har ulike historier og som avspeiler ulike samiske levemåter i regionen. To av disse er er Stábba/Stabben i Málatvuotna/Malangen og Sieidigeaðge/Seisteinen nord for «Goatte-mǫk’ke»/Gamkroken i Gállafierda/Kaldfjorden.