Arkeologisk undersøkelse av heller på Sommerset Id. 214617: Sørfold k. Nordland - Oppvang, Janne; Kjellman, Erik (Septentrio Academic Publishing, 2025)
Arkeologisk undersøkelse av heller med to rom. Helleren hadde tydelig oppmuringer i form av stablede steiner på flere sider, samt heller som var lagt ut for å flate ut gulvet inne i helleren. Det var ingen funn av gjenstander eller daterbart materiale. Flere av steinene i oppmuringen lå på mose/vegetasjon som tilsier at den ikke er veldig gammel.