Folk i nord møtte prester fra sør - Svebak, Kåre (Septentrio Reports, 2021)
Dette nummeret av Septentrio Reports inneholder undersøkelser av den norske kirkens prestestands forhold til den læstadianske bevegelsen. Kåre Svebak har gjort et viktig og grundig kildearbeid og gjennom dette bidratt til å klarlegge kirkens ulike holdninger til læstadianismen, hvordan det har variert, samt hvordan deres møter med læstadianismen har påvirket deres kirkelige arbeid.