Utveckling och prövning av nödutfodring av renar under vintern 1984 - Nieminen, M. (Rangifer, 1984)
Efter en vanjningsperiod av 2-3 dygn åt renarna garna Raisio-fabrikernas universalfoder for renar. Foderkonsumtionen var i medeltal 1,5-2 kg/dygn/ren. Kvaliteten, sammansåttningen och konsumtionen av renskötarnas egna foderarter var rätt varierande. Detta galde i synnerhet hö.