Infångande, hantering och transport av renar med hjälp av Domedesan R preparat - Nieminen, M.; Tanhuanpää, E.; Vähä-Vahe, T. (Rangifer, 1984)
Tama renar och vilda skogsrenar var låtta att hantera ungefar 6 minuter efter Domosedaninjectionen och preparatet inverkade i medeltal 2,5 timmars tid, varierande från 30 minuter till 4 timmar beroande på dosens storlek.