Spot-satelitten og vegetasjonskartlegging - Tømmervik, Hans (Rangifer, 1984)
Stoffet er delvis hentet fra et ikke-ferdig manuskript til min hovedoppgave som vil bli ferdig i løpet av januar 1985, og fra et opphold ved C.N.E.S. Toulouse, Frankrike høsten 1983.