Program og åpning av konferansen - Sara, Ole K. (Rangifer, 2013)
NORs formann Ole K. Sara åpnet konferansen kl 1400 28 september 1981, og den bleavsluttet kl 1500 onsdag 30 september. Temaet "Tap av rein" ble inngående drøftet gjennom foredrag, diskusjoner og gruppearbeid.