Kalvetap fra en ny synsvinkel - Lenvik, Dag; Granefjell, Ole; Tamnes, Johannes (Rangifer, 2013)
Forfatterne skisserer strategier for å begrense tap ved å øke drektighetsprosenten og redusere det tidlige kalvetapet.