‹Midtimellom-fenomen› i Nordkalottens litteratur - Kontio, Riitta (Nordlit, 1999)
Til identiteten hører alltid en følelse av hjemstedet, identitetens landskap. (…) Til identiteten hører alltid en følelse av hjemstedet, identitetens landskap. (…) Til identiteten hører alltid en følelse av hjemstedet, identitetens landskap. (…)