Razvoj modula za upravljanje delovnih obremenitev v sistemu AtlasWMS - Stipič, Matej (2016)
Diplomska naloga opisuje postopek razvoja modula za upravljanje delovnih obremenitev, ki je integriran v sistem za vodenje skladišč AtlasMWS. Za potrebe integracije se je moral modul v celoti vključiti v obstoječ podatkovni model. Prva razvojna verzija V1 vsebuje grafični vmesnik za kreiranje delovnih izmen in enostavno upravljanje delovnih obremenitev ter je glavni predmet te diplomske naloge. V diplomski nalogi bomo podali več informacij o sistemu AtlasWMS, razvojnih orodjih, razvoju modula, njegovemu upravljanju in sami predikciji časa izvedbe delovnih nalogov z uporabo razvitega modula. Pobliže si bomo pogledali tudi, kateri parametri vplivajo na predikcijo časovne ocene in kako lahko modul v prihodnosti še dodatno izboljšamo. Herein we describe development steps of a workload management software module for AtlasWMS - warehouse management system, which is completely integrated in its core. This work is focused on the development of module version V1, which includes graphical user interface for creating work shifts and simple workload management. In the next chapters, we will give some details on AtlasWMS system, development tools, management of developed module and and it usage for predicting the time time. We will also take a close look on parameters, which affect the commisoning time and posibilities for future module improvements.