Razstava študentskih del pri predmetih Osnove keramike in kreativna keramika v študijskem letu 2013/14 - Bratuša, Mirko (2015)
Likovno občutljiv-a študent-ka zna, ne glede na letnik, »izkoristiti« vsak del procesa in tehnik za razvoj svoje kreativnosti in izraza. Pri tem so v veliko pomoč v zadnjih letih izboljšani delovni pogoji in dopolnjena knjižnica s področja keramike. Najbolj radovedni študenti si nemalokrat sami priskrbijo potrebne posebne materiale in orodja, izkušnje pa si bogatijo tudi izven urnika. Pohvalno je demonstratorsko delo Eve Rokavec, ki skrbi, da imajo študenti vse potrebno za delo in da so njihova dela kvalitetno in pravočasno žgana.